OVERSÆTTELSE

Ord er ikke kun ord. Ord er mere end ord. Og en god oversættelse er ikke blot en ord for ord-gengivelse af en tekst på et fremmedsprog. En god oversættelse skal videregive kildetekstens stil og rytme på et sprog der netop ikke lyder oversat, samtidig med at faglige termer er oversat præcist og idiomatisk korrekt.

SprogBiz leverer dækkende og velklingende oversættelser af både kreative og fagtekniske tekster. En korrekt oversættelse forudsætter indsigt i tekstens indhold, og vi gør derfor en stor indsats for at sætte os ind i de tekster vi skal oversætte.

Kvalitet i højsædet
SprogBiz har fokus på kvalitet, og alle oversættelser korrekturlæses derfor af en anden oversætter inden de leveres til kunden.

Sprogteknologi
I oversættelsesprocessen benytter vi elektroniske termbaser og it-baserede oversættelsesværktøjer ligesom internettet er en værdifuld vidensbase. Evt. tvivlsspørgsmål om specifikke tekniske termer og formuleringer løser vi i dialog med kunden.


TEKSTARBEJDE

En virksomheds professionelle værdier afspejles mellem linjerne i den skriftlige kommunikation. Det kan være teksten i en brochure eller på hjemmesiden, en projektpræsentation, en artikel mv. En velskreven tekst vil være med til at understøtte et kompetent og troværdigt image.

Set med et par friske øjne
Alle tekster kan have gavn af en grundig korrektur. Vi underkaster dine egne tekster en sproglig overhaling hvor vi tjekker stavefejl, grammatik, syntaks og tegnsætning. Desuden sørger vi for at ordvalg og formuleringer er konsistente, og at sproget er flydende og læsevenligt.

I korrekturgennemgangen benytter vi Word's indbyggede korrektur- og kommentarfunktion således at du selv har mulighed for at gennemse og acceptere alle rettelser.

SprogBiz benytter det nye kommasystem som Dansk Sprognævn anbefaler, men vi kan sagtens sætte såkaldt traditionelt komma i dine tekster – det er helt op til dig.

Fra første bogstav til sidste punktum
Vi hjælper gerne med at gennemskrive dine tekster – eller skriver dem helt fra bunden ud fra dit oplæg. Vi sikrer at dine tekster er sammenhængende og præcise, fri for evt. tvetydigheder og uklare formuleringer der vil kunne forplumre budskabet.

SprogBiz • Atlasvej 11B, DK-8400 Ebeltoft • +45 7026 8226
e-mail: post@sprogbiz.dk • www.sprogbiz.dk